ФИНАЛЕ У КУВАЊУ ПАПРИКАША И ЈОВАН ПЕРИШИЋ ТРЕЋЕГ ДАНА РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ

 

Трећи дан 56. Апатинских рибарских вечери обележило је финале у кувању рибљег паприкаша и концерет популарног Јована Перишића на Тргу Николе Тесле.

У финалном надметању за титулу најбољег кувара и златни котлић, Роберт Хам је однео победу испред Ивана Сењија и Милоша Ракас, који су заузели друго, односно треће место. Награде најбољим куварима, испред организатора, уручила је председница СО Апатин Ника Петровић, након чега је уследио спектакуларан ватромет и концерт Јована Перишића,

На каналу код „Беле лозе“ бајкери су уприличили фантастично вече. Смењивала су се четири бенда, те је публика могла да ужива уз звуке рока, хардрока, блуза и панк рока.

Редакција / фото facebook ТО Апатин